Omgevingsvisie

De Omgevingsvisie beschrijft de toekomstige leefomgeving in Best. Deze maken we in voorbereiding op de (nieuwe) Omgevingswet die in 2021 in werking treedt. 

Op dinsdag 3 maart organiseerden we het Droomatelier 2040. Tijdens deze interactieve bijeenkomst verzamelden we droombeelden voor Best. Zo’n 45 inwoners en vertegenwoordigers van organisaties namen deel. We verzamelen deze droombeelden voor onze omgevingsvisie.

Kon u er niet bij zijn maar heeft u dromen voor Best van de toekomst? Vanaf 18 maart leggen we via PleinBest.nl stellingen en vragen aan u voor. Deze vragen leggen we ook voor aan het inwonerspanel van de gemeente.

Voor jongeren

We dromen over de toekomst van Best en dus voor de jongeren van nu. Daarom vragen we ook aan onze jongere inwoners waar zij van dromen. We organiseren een wedstrijd voor jongeren tussen de 10 en 20 jaar. Maak kans op één van de vijf Best Bijzonder cadeaubonnen van € 25,-. In te leveren voor uitjes, bij kledingwinkels, restaurants … in Best. Doe mee aan deze wedstrijd (PDF, 852.8 kB)! 

Sluit het menu