Nieuwbouw

Best is een dorp gebleven, maar met stadse voorzieningen. Juist dat maakt wonen in Best bijzonder! Wilt u ook wonen in een bijzonder dorp? Best biedt u die kans.

Nieuwe woningen

De komende jaren worden in Best veel nieuwe woningen gebouwd. Er komen woningen in de bestaande wijken en in het centrum. Ook bouwen we 4 nieuwe woonwijken: Dijkstraten, Steegsche Velden, Schutboom en Aarle. In deze nieuwe wijken staat de kwaliteit van het woongenot centraal.

Door de grote variatie aan woningen is er voor ieder wat wils. Er komen vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen (2-onder-1-kapwoningen), rijwoningen en appartementen. Hiernaast bouwen we in het Bestse centrum aan de Molenstraat het project: Best Ensuite. Meer informatie over Best Ensuite volgt zo spoedig mogelijk. Via het Centrumplan knappen we het centrum van Best op.

Bouwkavels

De gemeente Best verkoopt ook bouwkavels in de nieuwbouwprojecten Steegsche Velden en Broekstraat.

Best biedt het beste van twee werelden

Dorps wonen met veel voorzieningen, maar ook dicht bij de stad én de rust van de natuur. Door de ligging tussen de snelwegen (A2 en A58), een ondergronds treinstation in het centrum en Eindhoven Airport dichtbij zijn alle bestemmingen binnen handbereik.

Best is van alle gemakken voorzien: basisscholen, een middelbare school, een ruim winkelaanbod, musea, een bibliotheek, een bioscoop, sportvoorzieningen en vele recreatiemogelijkheden. Best is een toegangspoort tot het unieke Nationaal Landschap Het Groene Woud en maakt deel uit van de Brainport regio, het hightech hart van Brabant.

Wilt u een korte impressie over wonen in de gemeente Best zien? Bekijk dan dit filmpje!

Sluit het menu