Huurwoningen van woningcorporaties

Zoekt u een huurwoning in Best? In de gemeente Best is een aantal woningcorporaties actief, die zich specifiek richten op goedkope en betaalbare huurwoningen.

Woningcorporaties

De woningcorporaties in Best zijn Thuis, Woonbedrijf, Wooninc. en Woonzorg Nederland. Wilt u zich aanmelden voor een huurwoning? Dan kunt u contact opnemen met onderstaande woningcorporaties.

Daarnaast bieden diverse commerciële partijen huurwoningen aan in het luxere segment. Voor informatie hierover kunt u de in Best actieve makelaars benaderen.

Wonen in Best - met een beetje hulp

Voor al uw vragen over wonen, zorg en welzijn kunt u ook terecht bij Bestwijzer.

Met spoed een woning nodig?

Is er een noodsituatie ontstaan, waardoor u niet meer in uw woning kunt blijven wonen? Is het écht dringend en zijn er geen andere oplossingen? Dan komt u misschien met voorrang in aanmerking voor een huurwoning. Om dit te krijgen moet u urgentie aanvragen. Er is 1 urgentieregeling voor sociale huurwoningen in Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre. De woningcorporaties Bergopwaarts, Compaen, Helpt Elkander, ’thuis, Sint Trudo, Volksbelang, woCom, Woonbedrijf, Wooninc. en Woonpartners werken samen om deze urgentieregeling uit te voeren.

Voor het aanvragen van urgentie neemt u contact op met een van de woningcorporaties of gemeenten van het SGE. Welke corporatie of gemeente u kiest, maakt niet uit. Op de website van Wooniezie vindt u uitgebreide informatie over het aanvragen van urgentie