Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Gemeentelijke panden te huur

Panden te huur

Op dit moment zijn er geen gemeentelijke panden te huur.

Opstellen huurovereenkomst

Wilt u een ruimte huren van de gemeente Best, of binnen Bestwijzer? Dan kunt u een van onderstaande formulieren invullen en naar de gemeente mailen. Wij gebruiken de door u ingevulde gegevens voor het opstellen van een huurcontract. Het mailadres staat vermeld in het formulier. Let op: we maken onderscheid tussen het huren van een pand van de gemeente Best en ruimte binnen Bestwijzer.

Aanpassingen aan gehuurd pand

Huurt u een pand van de gemeente en wilt u het gehuurde pand aanpassen aan uw eigen gebruikerswensen? Dan kunt u hiervoor een verzoek indienen. Bekijk van tevoren de spelregels voor aanpassingen aan een gehuurd pand (PDF, 83.9 kB). Voordat u de aanpassing doet, heeft u toestemming van de gemeente nodig. Met het aanvraagformulier verzoek aanpassingen in/aan het pand (PDF, 46.6 kB) kunt u aangeven welke aanpassing u wilt realiseren. Ook als u in het verleden aanpassingen hebt verricht zonder de benodigde toestemming, dan moet u dit alsnog doen. Dat kan van belang zijn als u later het pand wilt verlaten en het pand in goede staat moet opleveren.

Huurovereenkomst opzeggen

Huurt u een pand van de gemeente en wilt u de huur opzeggen? Bekijk dan eerst de informatie over de procedure van huuropzegging (PDF, 62.8 kB). De huur kunt u schriftelijk opzeggen via het formulier opzeggen huurovereenkomst (PDF, 45.9 kB). Als wij uw opzegging hebben ontvangen, sturen wij u een schriftelijke bevestiging. In deze bevestiging wordt de exacte einddatum van uw huurovereenkomst vermeld. In de bevestiging staat ook het telefoonnummer van de vastgoedbeheerder waarmee u een afspraak moet maken voor de voor- en eindinspectie. Eventuele afspraken die u met de nieuwe huurder maakt over overnames kunt u vastleggen op het formulier overname aanpassingen (PDF, 46.1 kB).

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Best via vastgoedbeheer@gembest.nl of telefonisch via 14 0499.

Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht
Sluit het menu