Lees pagina voor

Gemeentelijke panden te huur

De gemeente verhuurt een aantal panden aan organisaties in Best. We geven informatie over aanpassingen aan een gehuurd pand en over het opzeggen van de huur.

Panden te huur

Op dit moment zijn er geen gemeentelijke panden te huur.

Aanpassingen aan gehuurd pand

Huurt u een pand van de gemeente en wilt u het gehuurde pand aanpassen aan uw eigen gebruikerswensen? Dan kunt u hiervoor een verzoek indienen. Bekijk van tevoren de spelregels voor aanpassingen aan een gehuurd pand (PDF, 83.9 kB). Voordat u de aanpassing doet, heeft u toestemming van de gemeente nodig. Met het aanvraagformulier verzoek aanpassingen in/aan het pand (PDF, 46.6 kB) kunt u aangeven welke aanpassing u wilt realiseren. Ook als u in het verleden aanpassingen hebt verricht zonder de benodigde toestemming, dan moet u dit alsnog doen. Dat kan van belang zijn als u later het pand wilt verlaten en het pand in goede staat moet opleveren.

Huurovereenkomst opzeggen

Huurt u een pand van de gemeente en wilt u de huur opzeggen? Bekijk dan eerst de informatie over de procedure van huuropzegging (PDF, 27.5 kB). De huur kunt u schriftelijk opzeggen via het formulier opzeggen huurovereenkomst (PDF, 45.9 kB). Als wij uw opzegging hebben ontvangen, sturen wij u een schriftelijke bevestiging. In deze bevestiging wordt de exacte einddatum van uw huurovereenkomst vermeld. In de bevestiging staat ook het telefoonnummer van de vastgoedbeheerder waarmee u een afspraak moet maken voor de voor- en eindinspectie. Eventuele afspraken die u met de nieuwe huurder maakt over overnames kunt u vastleggen op het formulier overname aanpassingen (PDF, 46.1 kB).

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Best via vastgoedbeheer@gembest.nl of telefonisch via 14 0499.

Veilig e-mailen

Om veilig vertrouwelijke informatie of grote bestanden te kunnen delen, gebruiken we Cryptshare. Wilt u vertrouwelijke informatie of grote bestanden met ons delen? Maak dan gebruik van https://bestand.gemeentebest.nl (Deze link gaat naar een externe website).