Ondersteuning en advies voor ondernemers

Voor ondernemers is er ondersteuning op diverse manieren. U kunt met vragen over het ondernemen contact opnemen met de gemeente of met een van de ondernemersorganisaties in Best.

Contactpersoon gemeente

Denise van Denderen is het centrale aanspreekpunt voor het bedrijfsleven vanuit de gemeente. Zij zorgt voor de interne begeleiding en coördinatie van verzoeken van bedrijven. Met andere woorden: zij wijst bedrijven de weg in de gemeentelijke organisatie. Denise van Denderen is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499.

Routewijzer

De gemeente Best vindt het belangrijk om u als ondernemer zo goed mogelijk te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Daarom hebben wij een routewijzer opgesteld. Hierin kunt u makkelijk de weg vinden naar de ondersteuning die past bij uw vraag. Bijvoorbeeld in het kader van het versterken van uw onderneming, het oplossen van financiële of sociale problemen of uw heroriëntatie op de arbeidsmarkt. U kunt de routewijzer online raadplegen (PDF, 92.6 kB). In de routewijzer kunt u doorklikken naar verschillende websites met meer informatie over dat onderwerp.

Ondernemersorganisaties

Best heeft een aantal actieve ondernemersorganisaties:

Ondernemers Collectief Best

Inlichtingen Marianne van Beerendonk
Telefoon: (0499) 391 185
E-mail: info@ondernemerscontactbest.nl
Website: www.ondernemerscontactbest.nl

Centrummanagement Best

Centrummanagement Best wil bereiken dat ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente Best nauw en langdurig samenwerken. Zo wil de stichting het economisch functioneren en de aantrekkelijkheid van het centrum voor de inwoners, ondernemers en bezoekers verbeteren. Centrummanagement Best is een samenwerking tussen MKB Best en Horeca Best.

Inlichtingen Marianne van Beerendonk
Telefoon: (0499) 391 185
E-mail: info@cmbest.nl
Website: www.cmbest.nl

ZLTO, afdeling Best

Inlichtingen: mw. J.C.A. Raaijmakers-Bakermans
Telefoon: (06) 1510 1844
E-mail: info@adraaijmakers.nl

Overige organisaties:

Kamer van Koophandel

Website: www.kvk.nl

Ondernemersplein: www.ondernemersplein.nl

Brainport Development

Telefoon: (040) 751 2424
E-mail: info@brainportdevelopment.nl
Website: www.brainporteindhoven.com

Koninklijke Horeca Nederland afdeling Best

Contactpersoon: Yumi Overbeeke
Telefoon (06) 12051304
E-mail: y.overbeeke@khn.nl

Grensinformatiepunt Nederland-België

Bent u als werkgever op zoek naar personeel in België of heeft u Belgisch personeel in dienst? Lees dan de informatie op de website van het Grensinformatiepunt Nederland-België. Vragen of meer weten? Neem contact op via gip@eindhoven.nl. Het GIP Nederland-België is gevestigd in het Holland Expat Centre South.