Ondersteuning en advies voor ondernemers

Voor ondernemers is er ondersteuning op diverse manieren. U kunt met vragen over het ondernemen contact opnemen met de gemeente of met een van de ondernemersorganisaties in Best.

Let op: Loopt u vanwege de Coronacrisis inkomen mis en en wilt u compensatie of bijstand aanvragen nu werkzaamheden stilliggen? Misschien komt u in aanmerking voor een regeling. Bekijk de uitgebreide informatie voor ondernemers over Coronamaatregelen op de website van de Rijksoverheid. Als zelfstandig ondernemer kunt u een verlenging van uw Tozo-uitkering aanvragen.

Contactpersoon gemeente

Denise van Denderen is het centrale aanspreekpunt voor het bedrijfsleven vanuit de gemeente. Zij zorgt voor de interne begeleiding en coördinatie van verzoeken van bedrijven. Met andere woorden: zij wijst bedrijven de weg in de gemeentelijke organisatie. Denise van Denderen is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499.

Routewijzer

De gemeente Best vindt het belangrijk om u als ondernemer zo goed mogelijk te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Daarom hebben wij een routewijzer opgesteld. Hierin kunt u makkelijk de weg vinden naar de ondersteuning die past bij uw vraag. Bijvoorbeeld in het kader van het versterken van uw onderneming, het oplossen van financiële of sociale problemen of uw heroriëntatie op de arbeidsmarkt. U kunt de routewijzer online raadplegen (PDF, 334.0 kB). In de routewijzer kunt u doorklikken naar verschillende websites met meer informatie over dat onderwerp.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u behoefte aan een oriënterend en vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op onze werkcoach Yvonne Van Mil. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 14 85 26 54 of via y.v.mil@wsd-groep.nl.

Ondernemersorganisaties

Best heeft een aantal actieve ondernemersorganisaties:

Ondernemers Collectief Best

Inlichtingen Marianne van Beerendonk
Telefoon: (0499) 391 185
E-mail: info@ondernemerscontactbest.nl
Website: www.ondernemerscontactbest.nl

Centrummanagement Best

Centrummanagement Best wil bereiken dat ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente Best nauw en langdurig samenwerken. Zo wil de stichting het economisch functioneren en de aantrekkelijkheid van het centrum voor de inwoners, ondernemers en bezoekers verbeteren. Centrummanagement Best is een samenwerking tussen MKB Best en Horeca Best.

Inlichtingen Marianne van Beerendonk

E-mail: secretariaat@opencoffeebest.nl
Website: www.opencoffeebest.nl

Grensinformatiepunt Nederland-België

Bent u als werkgever op zoek naar personeel in België of heeft u Belgisch personeel in dienst? Lees dan de informatie op de website van het Grensinformatiepunt Nederland-België. Vragen of meer weten? Neem contact op via gip@eindhoven.nl. Het GIP Nederland-België is gevestigd in het Holland Expat Centre South.

Downloaden logo Best Bijzonder!

Als ondernemer binnen het toerisme- en recreatiedomein in Best kunt u gratis gebruik maken van de toolkit voor de promotiecampagne Best Bijzonder. Met vragen hierover kunt u contact opnemen met de gemeente via info@gemeentebest.nl.

Link Best Bijzonder! Toolkit

Logo Best Bijzonder