Ondersteuning en advies voor ondernemers

Voor ondernemers is er ondersteuning op diverse manieren. U kunt met vragen over het ondernemen contact opnemen met de gemeente of met één van de ondernemersorganisaties in Best.

Contactpersoon gemeente

Denise van Denderen is het centrale aanspreekpunt voor het bedrijfsleven vanuit de gemeente. Zij zorgt voor de interne begeleiding en coördinatie van verzoeken van bedrijven. Met andere woorden: zij wijst bedrijven de weg in de gemeentelijke organisatie. Denise van Denderen is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499.

Informatiebijeenkomst

Bent u ondernemer in de gemeente Best, Veldhoven of Waalre en heeft u interesse om opdrachten voor de gemeente uit te voeren?

Kom dan op donderdag 13 februari 2020 naar de informatiebijeenkomst: ‘Zakendoen met de gemeente? Zo werkt dat!’. De gemeenten en inkooporganisatie Bizob organiseren deze bijeenkomst om de deelname aan aanbestedingen door het lokale en regionale MKB te stimuleren. In de praktijk blijkt namelijk dat ondernemers dit soms lastig en onduidelijk vinden.

Op 13 februari vertellen we u daarom graag alles over aanbestedingen. U krijgt informatie over hoe u uzelf kenbaar kunt maken als ondernemer en zo in aanmerking kunt komen voor opdrachten. Ook vertellen we u over de wet- en  regelgeving en waar u terecht kunt als u er niet uitkomt. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom op 13 februari van 16.00 uur tot 18.00 uur in het Mikrocentrum te Veldhoven (De Run 1115, 5503 LB Veldhoven). Graag even aanmelden via www.bizob.nl/aanmelden.

Ondernemersorganisaties

Best heeft een aantal actieve ondernemersorganisaties:

Ondernemers Collectief Best

Inlichtingen dhr. A. Putmans
Telefoon: (040) 251 6334
E-mail: info@ondernemerscontactbest.nl
Website: www.ondernemerscontactbest.nl

Centrummanagement Best

Centrummanagement Best wil bereiken dat ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente Best nauw en langdurig samenwerken. Zo wil de stichting het economisch functioneren en de aantrekkelijkheid van het centrum voor de inwoners, ondernemers en bezoekers verbeteren. Centrummanagement Best is een samenwerking tussen MKB Best en Horeca Best.

Inlichtingen: R. de Bruin

E-mail: secretariaat@opencoffeebest.nl
Website: www.opencoffeebest.nl

Grensinformatiepunt Nederland-België

Bent u als werkgever op zoek naar personeel in België of heeft u Belgisch personeel in dienst? Lees dan de informatie op de website van het Grensinformatiepunt Nederland-België. Vragen of meer weten? Neem contact op via gip@eindhoven.nl. Het GIP Nederland-België is gevestigd in het Holland Expat Centre South.

Downloaden logo Best Bijzonder!

Als ondernemer binnen het toerisme- en recreatiedomein in Best kunt u gratis gebruik maken van de toolkit voor de promotiecampagne Best Bijzonder. Met vragen hierover kunt u contact opnemen met de gemeente via info@gemeentebest.nl.

Link Best Bijzonder! Toolkit

Logo Best Bijzonder