Nieuws en actualiteiten

Nieuws, bekendmakingen en andere actuele zaken

• Openbare bekendmakingen

De bekendmakingen van de gemeente. Deze vindt u ook op openbarebekendmakingen.nl.

• Besluit tot uitschrijven uit de Basisregistratie Personen (BRP)

De gemeente Best moet alle inwoners registreren op hun feitelijke woon- of briefadres. Dat gebeurt in de Basisregistratie Personen (BRP). Als uit onderzoek blijkt dat u niet op het opgegeven adres in de BRP woont, schrijven wij u uit.

• Crisisnoodopvang

Hier leest u meer over de tijdelijke crisisnoodopvang van vluchtelingen in Sporthal Naestenbest.

• Veelgestelde vragen en antwoorden crisisnoodopvang

Wij beantwoorden graag vragen over de crisisnoodopvang in Best. De veelgestelde vragen en antwoorden worden steeds aangepast en aangevuld.

• Oekraïne

Hier leest u meer informatie over de oorlog in Oekraïne, hulp aan vluchtelingen, doneren aan slachtoffers.

• Leefgeld vluchtelingen Oekraïne

Bent u gevlucht uit Oekraïne en staat u ingeschreven bij de gemeente Best? Als u niet genoeg geld heeft om van te leven, kunt u een vergoeding in leefgeld aanvragen.

• Coronavirus

Voor heel Nederland gelden er maatregelen om de risico's op verdere verspreiding van het virus te beperken.