Komende weken extra reistijd per trein en per auto

Woensdag 20 juli 2022

Houd deze zomer rekening met werkzaamheden aan het spoor rondom Best en aan de randweg van Eindhoven. ProRail, NS, Rijkswaterstaat en de gemeente Eindhoven werken samen om de hinder voor reizigers zoveel mogelijk te beperken.

Werkzaamheden aan het spoor rondom Best

Van 9 tot 26 augustus 2022 rijden er geen treinen op het traject tussen Boxtel en Eindhoven Centraal. Dit komt door werkzaamheden aan het spoor. Voor de treinreizigers vanuit en naar Best wordt vervangend busvervoer ingezet. Houd rekening met 30 minuten extra reistijd. Gebruik vanaf 10 dagen voor vertrek de NS-reisplanner voor het meest actuele advies.

Werkzaamheden aan de randweg Eindhoven

Houd rekening met ernstige verkeershinder op de A2/N2 Randweg Eindhoven van donderdag 28 juli 21.00 uur tot maandag 22 augustus 5.00 uur. Onder de A2/N2 wordt gewerkt aan een tunnel om de bereikbaarheid te verbeteren. Tussen de knooppunten Batadorp en Leenderheide zijn in beide richtingen minder en smallere rijstroken beschikbaar. Daardoor geldt er ook een lagere maximumsnelheid. De extra reistijd kan in drukke periodes oplopen tot 60 minuten. Voor bestemmingsverkeer geldt het advies om zoveel mogelijk op rustige momenten te reizen of om te kiezen voor alternatief vervoer. Bekijk meer informatie over de werkzaamheden en over de bereikbaarheid van Eindhoven Airport.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS