Collectanten Goede Doelen Week Best langs de deuren

Dinsdag 14 juni 2022

In heel Best zijn 450 collectanten op pad voor de 2e editie van de Goede Doelen Week Best. Voor de organisaties die meedoen komt er 1 collectant bij u aan de deur, die voor alle aangesloten doelen samen collecteert.

Het succes van 2021 herhalen

Burgemeester Ubachs, ambassadeur van de Goede Doelen Week Best: “Ik ben blij dat een groep bewoners dit initiatief genomen heeft. Graag roep ik alle Bestenaren op om de collectant gastvrij te woord te staan en mee te doen. De eerste editie van de Goede Doelen Week in Best was een daverend succes: een meeropbrengst van 24% ten opzichte van de afzonderlijke collectes. Laten we samen van editie 2022 ook weer zo’n succes maken.”

Tot en met 18 juni kan de collectant bij u aan de deur komen om uitleg te geven en het invulformulier te overhandigen. Tussen maandag 20 juni en zaterdag 25 juni komt de collectant nog een keer om de retourenvelop op te halen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS