GGD Brabant-Zuidoost opent pop-up locaties vaccineren

Maandag 6 juni 2022

GGD Brabant-Zuidoost trekt sinds eind mei weer de regio in om voorlichting te geven over corona en vaccineren. In 5 gemeenten, waaronder Best, opent GGD Brabant-Zuidoost opnieuw pop-up locaties. Hier kunt u terecht met uw vragen, zorgen of voor vaccinatie.

Voorlichting blijft belangrijk

‘Ook nu corona niet meer ons dagelijks leven bepaalt, is het belangrijk dat we wel voorlichting blijven geven. Het virus is nog niet weg en is nog onder ons.’ Vertelt Gonny van Loon. ‘Daarom vinden we het belangrijk om inwoners te informeren over alles wat met het virus te maken heeft. Daarnaast wijst onderzoek uit dat deze manier van voorlichting geven en vaccineren, dus dichtbij de inwoners, gewaardeerd wordt door inwoners.’

Vaccineren? Iedereen vanaf 18 jaar is welkom

Iedereen vanaf 18 jaar kan zonder afspraak op deze pop-uplocatie terecht voor een vaccinatie. Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar blijven welkom op de vaccinatielocaties in Helmond en Eindhoven. Net zoals inwoners van 12 t/m 17 jaar. Kijk voor openingstijden op de website van GGD Brabant-Zuidoost.

Vragen over vaccineren

Wil je weten hoe het vaccin werkt of wat de effecten op langere termijn zijn? Of heb je twijfels? De artsen staan voor je klaar in ’t Tejaterke. Liever telefonisch contact? Bel met een onafhankelijke zorgprofessional via (0800) 770 77 07.

Pop-up locatie in Best

’t Tejaterke – Max de Bossustraat 1
Geopend op woensdag 8 juni, 15 juni en 22 juni 10.00-16.00 uur.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS