Lees pagina voor

Werkzaamheden Enexis in Naastenbest

26 juni 2024

Aannemer Van Dorp voert voor Enexis Netbeheer de komende maanden onderhoud uit aan leidingen, kabels en meterkasten in een aantal straten in de wijk Naastenbest. Via de kabels en leidingen vanuit Enexis wordt gas en stroom naar woningen vervoerd. Ook is Enexis verantwoordelijk voor onderhoud van het energienet.

Wat wordt er gedaan?

Tijdens de werkzaamheden voor uw woning heeft u maximaal 2 uur lang geen gas en/of elektriciteit. De werkzaamheden duren 4-8 uur per huisaansluiting. Om de kabels te bereiken, wordt de straat voor uw woning ‘s ochtends opengegraven en na het afronden van het werk in de middag weer dichtgemaakt. Dit onder voorbehoud van weersomstandigheden en belemmeringen.

Installatie in huis op orde?

De werkzaamheden zijn gratis voor u. Enexis gaat er van uit dat de aansluitleidingen bereikbaar zijn voor de monteurs. Soms blijkt bij de werkzaamheden dat de binneninstallatie niet aan de normen voor lekdichtheid voldoet. Het gaat hierbij om gasleidingen na de gasmeter en apparaten die op gas werken. Omdat de binneninstallatie geen eigendom is van Enexis Netbeheer, moet u in dat geval zelf een installateur inschakelen om het probleem te verhelpen. De kosten daarvan zijn voor rekening van u of uw verhuurder.

Heeft u vragen?

Bekijk deze informatie (Deze link gaat naar een externe website).

Geen gas of ruikt u gas? Bel het Nationaal Storingsnummer

Heeft u na de werkzaamheden geen gas of ruikt u gas? Bel direct het Nationaal Storingsnummer: (0800) 9009. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.