Hang een persoonlijke wens in de Wensboom

Dinsdag 14 december 2021

Bij Choco & Zoet op het Wilhelminaplein, Hair & Beautypoint tegenover de Sint-Odulphuskerk in het centrum en Plus Ton Henst in winkelcentrum Heivelden, zijn speciale wenskaarten verkrijgbaar. Ze hebben de vorm van een kerstbal. Op deze kaart kunt u een wens schrijven voor iemand en die in één van de drie Wensbomen hangen.

Wat wenst u een ander toe?

Kent u iemand die wel een extraatje kan gebruiken? Wilt u een ander verrassen met een lieve wens? Iemand die alleen is een verrassing bezorgen? Of zomaar iemand blij maken met een wens, omdat diegene het verdient? Hang dan een wens in de Wensboom. Dat kan tot en met 23 december. Wie weet komt uw wens uit!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS