Wat vindt u belangrijk bij de overstap naar aardgasvrij?

Dinsdag 14 september 2021

Heel Nederland moet in 2050 van het aardgas af zijn. Dat is nogal wat! Op een andere manier onze huizen verwarmen en anders koken: daarop moeten we ons goed voorbereiden. Daarom willen we weten wat u belangrijk vindt bij de overstap naar aardgasvrij wonen en werken.

Op woensdag 15 en 22 september organiseren we straatgesprekken. Wij willen weten hoe u denkt over energie besparen en de overstap naar aardgasvrij. Wat heeft u nodig? Hoe wilt u betrokken zijn? En wat zijn uw zorgen?

Deze woensdag 15 september staan we vanaf 13.00 uur bij winkelcentrum Heivelden! Zien we u daar? Geen tijd om langs te komen? U kunt ook online meepraten op www.pleinbest.nl/aardgasvrij.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS