Subsidies in de gemeente Best

Dinsdag 7 september 2021

In Best zijn er veel inwoners en vrijwilligersorganisaties die iets voor elkaar en de gemeenschap willen doen. Als gemeente waarderen we dat enorm. Daarom verlenen we subsidie voor tal van activiteiten. Op www.gemeentebest.nl/subsidies staat daarover meer informatie. Ook kunt u hier een subsidie aanvragen. Let wel op: voor een aantal activiteiten moet u uiterlijk vóór 1 oktober 2021 een aanvraag indienen. Wacht dus niet te lang, en vraag uw subsidie zo snel mogelijk aan.

Cultuureducatie voor Bestse jongeren

De gemeente vindt het belangrijk dat de Bestse jeugd kennis kan maken met cultuur. Daarom verlenen we subsidie voor onderwijs op het gebied van muziek, dans/musical, theater, filmeducatie en beeldende kunst. Er zijn een aantal voorwaarden:

  • De leerling moet tussen 6 en 18 jaar oud zijn;
  • De subsidie bedraagt 50% van de leskosten met een maximum van € 345,- in het cursusjaar 2021-2022;
  • Per leerling kan subsidie worden aangevraagd voor maximaal één vorm van cultuureducatie.

De subsidie moet worden aangevraagd door een ouder of voogd van de leerling. Het aanvraagformulier is beschikbaar via www.gemeentebest.nl/subsidies. Hier staat ook meer informatie over de subsidieregeling.

Vragen?

Heeft u een idee waarvan u niet precies weet onder welke regeling het valt, neem dan contact op met Teun van de Ven via email info@gemeentebest.nl of telefoonnummer 14 0499.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS