Sportlaan voor sporters

Dinsdag 6 juli 2021

Het parkeerterrein bij de Sportlaan is voor, what’s in a name, sporters. Maar het terrein heeft al langere tijd meer gasten: een groep jongeren. Natuurlijk mogen jongeren in Nederland lekker buiten bij elkaar komen. Alleen... als je overlast bezorgt, dus als je bijvoorbeeld afval achterlaat, dingen vernielt, alcohol en drugs gebruikt, dan ben je strafbaar. De jongeren op de Sportlaan overtreden in die zin regelmatig de wet.

Politie en BOA’s controleren daarom steeds vaker op de Sportlaan. De boetes die ze uitdelen variëren van 100 tot 150 euro. Zo wordt de Sportlaan weer een veilige en prettige plek om je auto neer te zetten tijdens het sporten.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS