Mogelijke nieuwbouw voor Bestwijzer en gemeente

Dinsdag 8 juni 2021

In het project Samen gaan gaat het over de gezamenlijke nieuwe huisvesting van Bestwijzer, met haar 25 organisaties, en de gemeente. Om aan alle inwoners, ondernemers en organisaties van Best een goede dienstverlening te leveren, werken deze partijen samen. Als het aan het college ligt, doen zij dat in de toekomst vanuit een gezamenlijke nieuwe huisvesting.

De gemeenteraad stelde eerder meerdere toetsingscriteria ter kennisneming vast. Deze zijn gebruikt om tot een objectief voorstel aan de raad te komen. Uit de beoordeling van de drie mogelijke scenario’s en de criteria kwam mogelijke nieuwbouw aan het Dorpsplein als beste naar voren. 14 en 21 juni spreekt de raad over het voorstel. Op 12 juli volgt behandeling en besluitvorming in de raadsvergadering. Deze is te volgen via Omroep Best TV (KPN kanaal 1461) of via best.notubiz.nl.

Na het besluit in juli, start de volgende stap: het uitwerken van het gekozen (huisvestings)scenario. Zoals eerder bij de dienstverlening en één toegang, betrekken we in die fase ook de inwoner weer. Houd deze pagina, de website PleinBest.nl of de website van de gemeente of Bestwijzer in de gaten voor meer informatie hierover.

Samen gaan we naar een huis voor iedereen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS