Maak uw melding via Fixi

Dinsdag 8 juni 2021

Sinds begin 2019 maken we in Best gebruik van Fixi. Via Fixi maakt u eenvoudig en snel een melding van iets in uw woon-of leefomgeving. Bijvoorbeeld van een kapotte lantaarnpaal of losliggende stoeptegels. Nadat we uw melding hebben ontvangen, gaan wij ermee aan de slag!

Maak ook gebruik van Fixi

Op de kaart in Fixi ziet u alle meldingen in uw buurt. Zo ziet u welke meldingen al gemaakt en eventueel afgehandeld zijn. Laten we samen Fixi gebruiken en Best in vorm houden! Download nu de gratis Fixi-app in de App Store of Google Play Store. Het is ook mogelijk om een melding te maken via www.gemeentebest.nl/melding-maken.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS