Een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs nodig? Regel het snel!

Dinsdag 25 mei 2021

Heeft u een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs nodig? Regel dit dan ruim op tijd. Het is sowieso altijd al druk bij de balies voor de zomervakantie, maar door corona en de recente versoepelingen is het mogelijk nog drukker.

Zijn uw reisdocumenten of rijbewijs dus (binnenkort) verlopen? Maak dan snel en eenvoudig online een afspraak of bel 14 0499.

Online een afspraak maken

Het gemakkelijkst is om de afspraak te maken via de website. U ziet dan gelijk op welke data en tijdstippen dit mogelijk is. Heeft u een afspraak gemaakt? Dan ontvangt u een e-mail met een afspraakbevestiging. In deze mail staat ook een link naar de website van ‘Naarmijnafspraak’. Op de website kunt u nog eens bekijken wat u moet meenemen.

Veilig aanmelden

Bent u voor de afspraak in het gemeentehuis? Dan kunt u zich (maar dat hoeft niet) ‘coronaproof’ melden via de website van ‘Naarmijnafspraak’. Klik op button ‘Ik ben aanwezig’ en dan hoeft u zich niet meer te melden bij de receptie. Via uw smartphone krijgt u vervolgens bericht over de balie waar u naartoe kunt. Zo regelt u snel en veilig uw nieuwe rijbewijs of reisdocument.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS