Wegwerkzaamheden gemeente Best

Woensdag 28 april 2021

Nieuwe weg Aarle

Van dinsdag 27 april tot en met woensdag 12 mei is de Sint Antoniusweg afgesloten. Hier wordt de nieuwe weg van nieuwbouwwijk Aarle op aangesloten. Er is geen doorgang voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Zessprong.

Aanpassingen fietspad Ringweg

Van maandag 10 mei tot en met woensdag 12 mei is de Ringweg afgesloten tussen de rotonde Zessprong en de rotonde Broekstraat. Hier wordt een nieuw fietspad over de Ringweg aangelegd. Er is geen doorgang voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via Ringweg, Willem de Zwijgerweg, Oude Rijksweg en de Ringweg.

Aanpassing Klompenmakerij

Van maandag 10 mei t/m woensdag 12 mei is de Klompenmakerij afgesloten ter hoogte van de rotonde met de Ringweg. Hier wordt een nieuw fietspad over de Ringweg aangelegd. Er is geen doorgang voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Klompenlei en Biezentrekker.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS