Bestemmingsplan ‘Steegsche Velden-Noord’

Woensdag 28 april 2021

Het bestemmingsplan ‘Steegsche Velden-Noord’ is de eerstvolgende fase in de ontwikkeling van Steegsche Velden. Het plan ligt ten noorden van het gerealiseerde deel, waarbij de nieuwe woningen komen tot aan de Nieuwe Dijk en Liempdseweg. Naar verwachting kunt u zich aan het einde van het jaar inschrijven bij de dan bekende ontwikkelaars. Volgens planning start voorjaar 2022 de aanleg van de bouwwegen en riolering. Halverwege 2022 start vervolgens de bouw van de eerste woningen.

Inzage bestemmingsplan

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Steegsche Velden-Noord’ ligt nog tot en met 18 mei 2021 ter inzage. U kunt het plan digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast kunt u het plan tijdens openingstijden inzien bij de receptie van het gemeentehuis aan het Dorpsplein 2 in Best.

Vragen of reactie?

U kunt contact opnemen met Toine Baudoin, via nummer 14 0499 of door een mail te sturen naar info@gemeentebest.nl.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS