Diverse (weg)werkzaamheden

Dinsdag 16 maart 2021

Asfaltwerkzaamheden De Maas

Van 12 maart tot en met 2 april vinden er werkzaamheden plaats aan De Maas op bedrijventerrein Breeven. Dit betreft het gedeelte tussen De Dieze en De Donge. De weg is volledig afgesloten en niet bereikbaar voor verkeer. Een omleiding wordt ter plaatse aangegeven.

Verplaatsing fietsoversteek Ekkersweijer

Van 15 maart tot en met 6 april wordt de fietsoversteek op Ekkersweijer (Aquabest) verplaatst. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk op de Ekkersweijer tussen Best en Son en Breugel is tijdens werkuren (7.00-18.00 uur).

Diverse werkzaamheden Brem en Ringweg

Van 15 maart tot en met 29 maart worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd op de Brem en Ringweg. Dit zijn reparatiewerkzaamheden aan putten en voegovergangen. In deze periode is de Brem eenrichtingsverkeer en is het alleen mogelijk om vanuit de zijde Oirschot richting de Makro te rijden. Dit geldt ook voor de hulpdiensten. Bij de rotonde Ringweg-Brem sluiten we de rotonde gedeeltelijk. Hierdoor kan het verkeer maar van één zijde van de rotonde gebruik maken. De werkzaamheden worden begeleid door meerdere verkeersregelaars om de hinder tot een minimum te beperken.

Onderhoud viaduct A50 Eindhovenseweg-Zuid

Van 29 maart tot en met 2 april vinden er herstelwerkzaamheden plaats aan het viaduct A50 op de Eindhovenseweg Zuid ter hoogte van het kruispunt met de Ploegstraat. De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 en 06.00 uur. De Eindhovenseweg Zuid wordt hierbij op maandag en dinsdag afgesloten van Best richting Eindhoven en woensdag en donderdag van Eindhoven richting Best. De Ploegstraat en het zonneveld blijven bereikbaar vanuit Best. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

Bedankt voor uw begrip!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS