Maakt u al gebruik van de digitale afvalkalender?

Dinsdag 9 maart 2021

Wilt u weten wanneer uw afval wordt opgehaald? Maak dan gebruik van de digitale afvalkalender. Bekijk uw afvalkalender op de website www.mijnafvalwijzer.nl. U kunt de kalender eventueel printen. Of download de Afvalwijzer-app op uw smartphone of tablet. Zoek op 'Afvalwijzer' in de appwinkel bijvoorbeeld Apple Store of Google Play. U krijgt dan automatisch een herinnering wanneer u uw container buiten moet zetten.

Via de app kunt u niet alleen uw afvalkalender zien. Het is zelfs mogelijk om via de app een melding te krijgen waarin u herinnerd wordt dat de container buiten gezet moet worden. We sturen ook meldingen indien er wijzigingen zijn in ledigingsdag of wanneer actuele informatie gedeeld moet worden. Verder is er ook een AfvalABC waarin u per afvalsoort kunt opzoeken in welke container het moet.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het gebruik van MijnAfvalwijzer of heeft u niet de beschikking over internet of een mobiele telefoon? Neem dan contact op met de servicedesk afval via 0800 243 82 46.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS