Vervanging brug Oirschotsedijk (Eindhoven)

Donderdag 5 november 2020

Vanaf 9 november is het kruispunt Oirschotsedijk-Spottersweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De gemeente Eindhoven vervangt de huidige brug over het Beatrixkanaal door een nieuwe fiets- en voetgangersbrug. Deze komt over de verlengde Spottersweg te liggen. Gemotoriseerd verkeer kan hier in de toekomst dus geen gebruik meer van maken.

Andere route

Tijdens de bouw van de nieuwe brug wordt het gemotoriseerd verkeer via een tijdelijke weg omgeleid naar de Spottersweg en de Landsard. Na de bouw van de brug (medio 2021) wordt de tijdelijke weg verwijderd. Gemotoriseerd verkeer kan dan voortaan via Erica en de verlengde Spottersweg van en naar de Anthony Fokkerweg.

Fietsverkeer blijft tijdens de werkzaamheden mogelijk in alle richtingen.

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op www.eindhoven.nl/noordwest.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS