Start verkoop abonnementen zwembad

Maandag 6 juli 2020

Sinds maandag 6 juli is het weer mogelijk om een abonnement voor zwembad De Dolfijn te kopen. Door de coronacrisis konden we later en beperkter open. Daarom gelden er lagere prijzen voor abonnementen.

Meer ruimte, met regels

Er is meer mogelijk. De Dolfijn is voor jongeren tot en met 17 jaar ook weer een optie voor recreatief zwemmen. En het sanitair is weer in gebruik. Uiteraard volgen we de RIVM-richtlijnen. Voor volwassenen blijft 1,5 meter de norm (uitgezonderd binnen huishoudens). Zij mogen tijdens het recreatief zwemmen alleen in het water als begeleider van kinderen tot en met 8 jaar. Wij vragen u om drukte te vermijden. Het is mogelijk dat we bij drukte het principe vol = vol moeten hanteren. 

Abonnement regelen

Dit kunt u zelf online regelen via de pagina van zwembad De Dolfijn. Regelt u het abonnement toch liever aan de balie in het gemeentehuis? Maak dan tijdig een afspraak.

Tarieven zwembad
Soort Kosten

Dagentree

€ 4,50
10-badenkaart € 33,50
Abonnement jeugd* (4 t/m 17 jaar), 65+ € 13,50
Abonnement volwassenen (18 t/m 64 jaar) € 24,00
Abonnement voor het hele gezin (kinderen t/m 17 jaar) € 53,00
Vermissing zwembadabonnement € 6,60

*Voor kinderen t/m 3 jaar is géén abonnement nodig.

Regels rondom abonnementen

We vragen u rekening te houden met het volgende:

  • Het abonnement geeft geen recht tot toegang. Als het zwembad vol is, kan de toegang geweigerd worden.
  • Volwassenen kunnen met het abonnement maximaal 2 keer per week baantjeszwemmen. Reserveren hiervoor is verplicht en is onder voorbehoud van wijzigingen of aanscherping regels.
  • Recreatieve zwemmers tot en met 17 jaar kunnen onbeperkt gebruikmaken van het abonnement. Maar ook hier geldt: als het zwembad vol is, is er geen toegang mogelijk. 

Let op: als u een abonnement koopt, is er geen terugbetaling mogelijk als vanwege corona de regels wederom worden aangescherpt.

Meer informatie over het zwembad, zoals openingstijden, vindt u op de pagina van zwembad De Dolfijn.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS