Buitensport in Best voor jongeren tot en met 18 jaar

Woensdag 29 april 2020

Vanaf woensdag 29 april mag de jeugd tot en met 18 jaar weer georganiseerd in de buitenlucht sporten. Dat is fijn, want bewegen is belangrijk. We merken dat de meeste buitensportverenigingen meteen aan de slag zijn gegaan en we hebben al goede initiatieven ontvangen.

Indoor sportaccommodaties

De sporthal, gymzalen en andere indoor sportaccommodaties blijven gesloten. Dit betekent dat een grote groep jongeren hun sport helaas nog niet kan beoefenen. Daarom hebben wij de sportverenigingen gevraagd, om te kijken naar de mogelijkheden om hen gebruik te laten maken van de buitensportaccommodaties. Uiteraard binnen de richtlijnen van de RIVM.

Is uw kind lid van een buitensportvereniging?

Dan heeft u waarschijnlijk informatie ontvangen (of ontvangt u deze binnenkort) over de trainingen. Heeft u vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met de vereniging.

Geen lid maar toch sporten?

Een grote groep jongeren kan op dit moment helaas hun (indoor) sport nog niet beoefenen. Misschien wil uw kind graag deelnemen aan een buitensport zoals voetbal of hockey. Informeer dan naar de mogelijkheden bij een van de buitensportverenigingen in Best.

Meer informatie?

Bekijk dan de website van de Rijksoverheid. Hier leest u de actuele richtlijnen rondom jongeren en sport.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS