Wegwerkzaamheden op interactieve kaart website

Dinsdag 3 december 2019

Alle lokale actuele en geplande wegwerkzaamheden publiceren we voortaan op onze website.

Periode instellen

Stel zelf de periode in waarvan u de wegwerkzaamheden wil zien. Dit doet u linksboven in de oranje balk.

Selecteer een weg

Wanneer u daarna op weg klikt, ziet u tot wanneer de werkzaamheden gepland zijn. Wanneer u verder klikt op de link ziet u het soort werk wat er plaatsvindt (bijvoorbeeld een herinrichting van de straat) en de gevolgen voor het verkeer (bijvoorbeeld een omleiding of een snelheidsvermindering).

Definitief

Het woord 'definitief' betekent dat de werkzaamheden definitief in het systeem zijn geboekt. Dus niet dat de werkzaamheden klaar zijn. De datum waarop de werkzaamheden klaar zijn, ziet u zoals hierboven beschreven dus als u op de weg klikt.

Legenda: gevolg voor verkeer

Let op de kleur van de lijnen. Een zwarte lijn betekent dat de weg in beide richtingen is afgesloten. De blauwe lijn betekent een omleidingsroute. Een zwart/witte en grijze lijn betekent een snelheidsvermindering.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS