Speciale meldlijn tijdens evenement Alaparada

Donderdag 15 augustus 2019

Het Wilhelminapark is vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus het middelpunt van de viering 200 jaar Best tijdens het festival Alaparada.

Wilt u geluidsoverlast melden?

Maak dan een melding. Let wel op dat u na afloop van het evenement pas een reactie krijgt. U kunt uw melding ook telefonisch doorgeven bij de Provinciale milieuklachtencentrale via telefoonnummer (073) 681 28 21.

Speciale meldlijn tijdens evenement

Ervaart u ondanks alle maatregelen toch nog overlast die te maken heeft met Alaparada? Zoals bijvoorbeeld een voertuig dat tijdens de opbouw of afbouw in de weg staat of als er ergens een afzethek nodig is. Dan kunt u tijdens het evenement bellen naar met de speciale meldlijn via 06 44 12 64 08. U krijgt dan meteen iemand aan de telefoon.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS