Nieuwsarchief

Afronding reconstructie Prins Bernhardlaan noord

28 maart 2024

Binnenkort starten wij met de beplanting en het inzaaien van het gras in het noordelijke deel van de Prins Bernhardlaan. Daarmee ronden wij voor nu de langlopende reconstructie van dit deel van de straat af.

Lees verder

Verbouwing de Bibliotheek Best goed op gang

28 maart 2024

Duurzaam, modern én toekomstbestendig. Met deze gedachte is in september 2023 gestart met de verbouwing van de Bibliotheek Best. De verbouwing van het pand aan het Raadhuisplein is intussen in volle gang en in een afrondende fase.

Lees verder

Openluchtzwembad De Dolfijn open vanaf 20 april

26 maart 2024

Over een kleine maand is het weer zover: dan opent Openluchtzwembad De Dolfijn haar deuren! Vanaf zaterdag 20 april tot en met zondag 1 september 2024 kunt u het zwembad bezoeken.

Lees verder

Exploitant gezocht voor horecagelegenheid zwembad de Dolfijn

19 maart 2024

Gemeente Best is per direct op zoek naar een nieuwe exploitant voor de horecagelegenheid bij Zwembad De Dolfijn.

Lees verder

Gemeente Best introduceert kabelgoottegels

19 maart 2024

Dankzij kabelgoottegels ligt de laadkabel van uw elektrische auto niet meer op de stoep voor uw huis, maar in de tegels. Dat voorkomt (struikel)gevaar. Vanaf 18 april kunt u deze tegels via gemeente Best aanvragen.

Lees verder

Vakantieplannen? Denk aan uw reisdocument!

12 maart 2024

Sinds maart 2014 zijn nieuwe paspoorten en identiteitskaarten voor 18+ niet langer 5, maar 10 jaar geldig. Vanaf dit jaar verlopen de eerste reisdocumenten en krijgen we te maken met flink meer aanvragen.

Lees verder

Kabelstoringen straatverlichting door hoge grondwaterstand

12 maart 2024

Enexis is verantwoordelijk voor al het onderhoud en reparaties van ondergrondse stroomkabels. Door de drukte bij Enexis weten we helaas niet op welke termijn deze kabelstoringen worden gerepareerd.

Lees verder

Doe mee met de Landelijke Opschoondag

21 februari 2024

Wilt u ook in actie komen voor een zwerfafvalvrije omgeving? Help mee en kom zwerfafval opruimen tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart 2024.

Lees verder

Voorkom lange wachttijden bij de aanvraag van uw reisdocument

9 januari 2024

Sinds maart 2014 zijn nieuwe paspoorten en identiteitskaarten voor 18+ niet langer 5, maar 10 jaar geldig. Vanaf dit jaar verlopen de eerste reisdocumenten en gaat het aantal aanvragen enorm groeien.

Lees verder

Heeft u ideeën om onze wijken te verbeteren?

9 januari 2024

Denkt u met ons mee over bijvoorbeeld verkeersveiligheid, een schoner straatbeeld en anti-geweld initiatieven? Deel daarnaast ook gerust andere ideeën met ons via: indewijk@gembest.nl

Lees verder

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS