Nieuwsarchief

Wijziging afvalinzameling met Pasen

30 maart 2021

Op maandag 5 april, tweede paasdag, wordt uw afval niet opgehaald. De inhaaldag is zaterdag 3 april. Dat betekent dat u al het afval dat u gewoonlijk op maandag aanbiedt, op zaterdag 3 april kunt aanbieden.

Lees verder

Gewijzigde openstelling met Pasen

30 maart 2021

Op maandag 5 april (tweede paasdag) is het gemeentehuis gesloten. Er is ook géén avondopenstelling. De gemeentewerf, milieustraat en Bestwijzer zijn op deze dag ook gesloten.

Lees verder

Kies nu voor zonnepanelen en pak de lentezon mee

23 maart 2021

Dit is het ideale moment om te kiezen voor zonnepanelen op uw dak, als u wil starten met een hoog rendement. In dit bericht leest u meer over de zonnepanelen van De Groene Zone.

Lees verder

Vergadering Ruimtelijke Kwaliteit

23 maart 2021

De eerstvolgende vergadering van de commissie Ruimtelijke Kwaliteit vindt plaats op dinsdag 30 maart om 9.30 uur in het gemeentehuis.

Lees verder

Wisseltrofee en Talent Award 2020 gemeente Best

18 maart 2021

Op donderdag 18 maart werd de Wisseltrofee en de Talent Award 2020 uitgereikt door burgemeester Hans Ubachs en wethouder Rik Dijkhoff.

Lees verder

Diverse (weg)werkzaamheden

16 maart 2021

De komende tijd vinden er op verschillende plekken in Best (weg)werkzaamheden plaats.

Lees verder

Ouderavond 'Happy Ouders'

16 maart 2021

Vraagt u zich ook af hoe uitgaan er tegenwoordig aan toe gaat? Meld u dan aan voor de online ouderavond ‘Happy ouders’ op donderdag 7 april van 20.00 - 21.15 uur.

Lees verder

Aankondiging vluchten Koninklijke Luchtmacht

16 maart 2021

De komende tijd zijn er op verschillende momenten vluchten vanuit de Koninklijke Luchtmacht van en naar vliegbasis Eindhoven.

Lees verder

Bijeenkomsten gemeenteraad

16 maart 2021

Bekijk nu de agenda voor de aankomende bijeenkomsten.

Lees verder

Brugdelen nieuwe fietsersbrug Ekkersweijer geplaatst

9 maart 2021

Na 2 jaar van voorbereiding, bepalen nieuwe locatie, vergunningverlening en productie zijn zaterdag 27 februari de nieuwe brugdelen voor de brug over het Wilhelminakanaal geplaatst.

Lees verder

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS