Nieuwsarchief

Gewijzigde openstelling gemeentehuis

29 juni 2021

In verband met Kermis Best is het gemeentehuis op maandag 5 juli en dinsdag 6 juli geopend tot 12.30 uur. De gemeentewerf is beide dagen tot 12.00 uur geopend. Bestwijzer is beide dagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Wij wensen iedereen een gezellige Kermis Best.

Lees verder

Kermis Best gaat door

22 juni 2021

Van vrijdag 2 juli tot en met woensdag 7 juli vindt Kermis Best plaats. De kermis is door corona heel anders dan andere jaren. Er zijn minder attracties, zodat er genoeg ruimte op het kermisterrein is om afstand te kunnen houden. Er zijn 3 kermisterreinen die we met hekken afzetten. Op de drie terreinen geldt een maximum aantal bezoekers. Daarom staan bij de in- en uitgangen telcamera’s. Druktemeters geven aan hoe druk het is op een plein. Vol is dan ook echt vol.

Lees verder

Stand van zaken sloop muziekschool

15 juni 2021

Aan de J.P. Coenstraat stond tot voor kort een muziekschool. Deze is inmiddels gesloopt. Ook is het archeologisch onderzoek afgerond. Dit onderzoek heeft geen nieuwe vondsten opgeleverd. Het terrein wordt nog geëgaliseerd en daarna ingezaaid met bloemzaden. Zo ontstaat er een tijdelijke pluktuin. Inwoners kunnen hier dan zelf een boeketje veldbloemen plukken.

Lees verder

Weekendafsluiting oprit 28 A2

15 juni 2021

Oprit 28 van de A2 bij Best (McDonald’s) richting Eindhoven én ’s-Hertogenbosch wordt in het weekend van 18 juni afgesloten.

Lees verder

Wilt u ook NL-Alert ontvangen? Laad uw mobiel op en laat ‘m aan

15 juni 2021

Heeft u een mobiele telefoon, bijvoorbeeld om contact met vrienden en (klein)kinderen te onderhouden? Zorg ervoor dat het apparaat opgeladen is en aanstaat, zodat u NL-Alert kan ontvangen.

Lees verder

Gemeente Best aangesloten bij “Meldingsnetwerk vleermuizen en steenmarters in gebouwen”

15 juni 2021

Hoe kunt u handelen als u een vleermuis in huis heeft? Wat kunt u doen als u overlast ervaart van een steenmarter in uw schuur? Deze en andere vragen over deze bijzondere zoogdieren kunt u stellen via het meldingen systeem Fixi van gemeente Best. Gemeente Best heeft zich namelijk aangesloten bij het “Meldingsnetwerk vleermuizen en steenmarters in gebouwen” van provincie Noord-Brabant en het Brabants Landschap.

Lees verder

Volgend jaar in groep 7 en buiten Best op school? Doe mee in de jeugdraad!

15 juni 2021

Ga jij buiten Best naar school en volgend schooljaar naar groep 7? Zou jij het supertof vinden om mee te doen in de Jeugdraad? Lees dan snel verder!

Lees verder

Website Aarlesche Erven gelanceerd

9 juni 2021

De website van nieuwbouwproject Aarlesche Erven is gelanceerd. Op de website vindt u informatie over het plan, de locatie, wie er gaat ontwikkelen, het laatste nieuws en nog veel meer.

Lees verder

Maak uw melding via Fixi

8 juni 2021

Sinds begin 2019 maken we in Best gebruik van Fixi. Via Fixi maakt u eenvoudig en snel een melding van iets in uw woon-of leefomgeving. Bijvoorbeeld van een kapotte lantaarnpaal of losliggende stoeptegels. Nadat we uw melding hebben ontvangen, gaan wij ermee aan de slag!

Lees verder

Mogelijke nieuwbouw voor Bestwijzer en gemeente

8 juni 2021

In het project Samen gaan gaat het over de gezamenlijke nieuwe huisvesting van Bestwijzer, met haar 25 organisaties, en de gemeente. Om aan alle inwoners, ondernemers en organisaties van Best een goede dienstverlening te leveren, werken deze partijen samen. Als het aan het college ligt, doen zij dat in de toekomst vanuit een gezamenlijke nieuwe huisvesting.

Lees verder

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS