Nieuwsarchief

Pleeggezinnen in het zonnetje

7 november 2023

In Best hebben we 26 pleeggezinnen. We zijn trots en dankbaar dat de pleegouders onvoorwaardelijke liefde en toewijding geven aan hun pleegkinderen. Daarom ontving elk pleeggezin, in de Week van de Pleegzorg, een bos bloemen van wethouder Zeeman.

Lees verder

Nieuwe aanmeldzuil in hal gemeentehuis

3 november 2023

Vanaf oktober kunt u zich in het gemeentehuis ook melden via een handige aanmeldzuil. Deze zuil met een aanraakscherm staat in de hal van het gemeentehuis, links naast de receptiebalie.

Lees verder

Kosteloos duurzaam advies op maat

24 oktober 2023

De gemeente Best organiseert samen met Winst uit je woning een aantrekkelijke inkoopactie om uw woning te verduurzamen.

Lees verder

Bladkorven en bladruimen

17 oktober 2023

Deze week plaatsen we bladkorven op de plekken die we samen met de bewonersoverleggen in Best hebben bepaald.

Lees verder

College stemt in met sluitende begroting 2024

26 september 2023

De begroting 2024 is het huishoudboekje van de gemeente. Dit boekje laat de verwachte inkomsten en uitgaven zien voor volgend jaar.

Lees verder

Workshops Positief Gezond bij Bestwijzer

19 september 2023

Bent u op zoek naar positieve activiteiten of zingeving in het leven? En wilt u hier zelf mee aan de slag, om u prettiger en gezonder te voelen? Meld u dan aan voor de gratis workshops Positief Gezond bij Bestwijzer.

Lees verder

Geheimhouding persoonsgegevens

12 september 2023

Als u niet wilt dat bepaalde organisaties uw persoonsgegevens krijgen, kunt u de gemeente om geheimhouding vragen. Dit heet verstrekkingsbeperking) en kan alleen als de gemeente niet wettelijk verplicht is om uw gegevens te verstrekken.

Lees verder

Oplichters actief: blijf alert

5 september 2023

Er zijn meldingen in de regio van personen die zich voordoen als Wmo-consulenten (Wet maatschappelijke ondersteuning). Vraag altijd naar legitimatie en weet dat de gemeente een bezoek van een Wmo-consulent altijd van tevoren aankondigt.

Lees verder

Afsluiting gedeelte Prinses Beatrixlaan

29 augustus 2023

De Prinses Beatrixlaan in Best is van 30 augustus t/m 13 oktober afgesloten tussen de Willem de Zwijgerweg en de Prinses Beatrixlaan nr. 9.

Lees verder

Vergadering Ruimtelijke Kwaliteit

22 augustus 2023

De eerstvolgende vergadering van de commissie Ruimtelijke Kwaliteit vindt plaats op dinsdag 29 augustus om 9.30 uur in het gemeentehuis.

Lees verder

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS