Lees pagina voor

Werkzaamheden waterleidingnet Klaverhoekseweg

4 juni 2024

In opdracht van Brabant Water voert aannemer MVOI werkzaamheden uit aan de waterleiding in de Klaverhoekseweg. Op maandag 17 juni starten de werkzaamheden en deze duren naar verwachting 2 maanden. De tijdsduur zal afhankelijk zijn van weersomstandigheden en eventuele belemmeringen.

Tijdens de werkzaamheden is de straat afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Sint Oedenrodeseweg. Volg hiervoor de borden met de omleidingsroute. Na de aanleg van de nieuwe leidingen herstelt aannemer MVOI de bermen, groenstroken en bestrating.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, richt de aannemer een opslagterrein in op een nabijgelegen locatie. De oude aanwezige leidingen zijn van asbestcement gemaakt. De aannemer neemt alle nodige voorzorgmaatregelen om deze veilig op te slaan en af te voeren. Daarom plaatst de aannemer containers in de wijk.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden?

Bekijk de actuele informatie (Deze link gaat naar een externe website) op de website van waterstoring.nl.