Lees pagina voor

Geluidsaneringsplan spoorweg

14 mei 2024

Langs het spoor in Best staan op sommige plaatsen woningen die veel geluid ervaren. ProRail is de beheerder van het spoor. ProRail moet voor deze woningen het geluid van het spoor verlagen. Daarvoor heeft de spoorwegbeheerder een plan gemaakt. In dit plan staat welke maatregelen ProRail wil nemen. Iedereen kan zijn mening geven over het plan. Dit kan tot 19 juni 2024. Bekijk het ‘Saneringsplan Fase 2, nr. 05’ voor meer informatie (Deze link gaat naar een externe website). Onder het plan staat meer informatie over hoe u kunt reageren.

Veel eigenaren en bewoners van woningen langs het spoor hebben een brief gekregen. Sommigen van ProRail, anderen van de gemeente. Heeft u vragen? Die kunt u stellen aan Bureau Sanering Verkeerslawaai, telefoon (0348) 48 74 50. U kunt uw vraag ook stellen aan Edith van Beek of Hannie Kramer van de gemeente Best. Mail naar vergunningen@gembest.nl of bel 14 0499.