Goede Doelen Week Best 26 september t/m 2 oktober 2021

Dinsdag 20 juli 2021

Elk jaar trekken vele collectanten bij u aan de bel voor verschillende goede doelen. In Best gaat dat vanaf 2021 anders. Vanuit de gedachte 'samen loont' gaan de fondsen hun krachten bundelen. Goed nieuws voor u, want er komt voor de organisaties die meedoen nog maar één collectant bij u aan de deur die voor alle aangesloten doelen samen collecteert. Van 26 september t/m 2 oktober 2021 wordt de eerste Goede Doelen Week collecte gehouden, waaraan de meeste (CBF erkende) goede doelen meedoen.

Meer info vindt u op www.goededoelenweekbest.nl.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS