Zonnepanelen kopen via de gemeente? Kom naar de digitale informatieavond

Dinsdag 9 februari 2021

Gemeente Best is 1 van de 12 gemeenten die meedoet aan het zonnepanelenproject De Groene Zone. Woningeigenaren die deelnemen kunnen snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. Wilt u meer informatie? Kom dan naar de digitale informatieavond op dinsdag 23 februari van 19.30 tot 21.00 uur.

Aanmelden digitale informatieavond

Aanmelden voor de informatieavond kan via www.degroenezone.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met deelnamelink.

Hoe werkt het?

De deelnemende gemeenten kopen gezamenlijk zonnepanelen in en schieten de kosten voor. Dit betekent dat u zelf geen aanbetaling hoeft te doen voor de zonnepanelen. In maximaal 15 jaar, tegen 1,35% rente, lost u de lening maandelijks af bij de gemeente.

Besparen vanaf de eerste maand

Al vanaf de eerste maand heeft u financieel voordeel: de opbrengst is namelijk hoger dan uw maandelijkse aflossing. Daarnaast krijgt u 15 jaar lang garantie. Per gemeente is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus op tijd bij!

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS