Nieuws

Afsluiting Bataweg

18 februari 2020

Op woensdag 19 februari is de Bataweg van 9.00 tot 16.00 uur afgesloten tussen het Europaplein en de Erica. Ter plaatse geldt een omleiding.

Lees verder

Donderdag 19 maart: informatieavond Zonnepanelenproject De Groene Zone

18 februari 2020

Wilt u zelf energie opwekken met zonnepanelen, maar niet gelijk zoveel geld investeren? Met zonnepanelen van De Groene Zone kunt u geld lenen van de gemeente om zonnepanelen te kopen.

Lees verder

Gewijzigde openingstijden tijdens carnaval

18 februari 2020

Tijdens carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari tot 12.30 uur geopend. Er is dan géén avondopenstelling. De gemeentewerf is tot 12.00 uur geopend.

Lees verder

Toezicht tijdens carnaval

18 februari 2020

Ook dit jaar willen we in Best weer een gezellig carnavalsfeest vieren. Daar hoort ook bij dat alles veilig en zonder grote problemen verloopt. Daarom houdt de gemeente ook dit jaar toezicht op een aantal aspecten.

Lees verder

10 maart: infoavond Duurzame Energieopwekking Buitengebied

18 februari 2020

Op dinsdag 10 maart vindt in Bestwijzer een informatieavond plaats over het opwekken van duurzame energie in het buitengebied. Tijdens deze avond willen we graag met u aan de slag om te kijken waar we in Best duurzame energie kunnen opwekken.

Lees verder

Droom mee over de toekomst van Best!

17 februari 2020

Droomt u wel eens over de toekomst? Waar en hoe we dan wonen, werken en opgroeien? We nodigen u van harte uit om op dinsdag 3 maart met ons mee te dromen over de leefomgeving in Best in 2040.

Lees verder

Hoe gaat het met de democratie in Best?

14 februari 2020

Weet u hoe besluiten worden genomen en hoe u hier invloed op kunt hebben? Wat vindt u daarvan? Ervaart u ruimte om mee te denken of mee te beslissen? Geef uw mening en vul de enquête in.

Lees verder

Nieuwe groenaannemer voor onderhoud in de openbare ruimte

11 februari 2020

Per 1 januari 2020 verzorgt Groenvoorziening Vogels het onderhoud van de openbare wegen en plantsoenen. Zij werken in de woonwijken en bedrijventerreinen ten oosten van het spoor en ten zuiden van het Wilhelminakanaal.

Lees verder

IkPas - 40 dagen zonder alcohol

4 februari 2020

In de traditionele vastenperiode van 26 februari tot en met zondag 5 april zetten Bestenaren hun alcoholgebruik op pauze. Doet u ook mee?

Lees verder

Aanslag milieustraat

3 februari 2020

Dit jaar ontvangt u voor het laatst een aanslag met de afrekening van de milieustraat. U kunt uw bezoeken aan de milieustraat raadplegen via www.afvalbest.nl.

Lees verder

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu