Nieuws

Kleinschalige nieuwbouw aan de Heuveleindseweg

23 juli 2021

Het nertsenbedrijf aan de Heuveleindseweg 20 in Best wordt gesaneerd en maakt plaats voor een nieuwe ontwikkeling.

Lees verder

Geen (spoed)aanvragen voor paspoorten en identiteitskaarten mogelijk van 29 juli 12.00 uur t/m 1 augustus

20 juli 2021

Op maandag 2 augustus wordt een nieuw model van de Nederlandse identiteitskaart geïntroduceerd. Hierdoor kunt u vanaf donderdag 29 juli 12.00 uur t/m zondag 1 augustus geen aanvraag of spoedaanvraag voor een paspoort of Nederlandse identiteitskaart doen.

Lees verder

Wat vindt u belangrijk bij de overstap naar aardgasvrij? Laat het ons weten en vul de vragenlijst in!

20 juli 2021

Heel Nederland moet in 2050 van het aardgas af zijn. Dat is nogal wat! Daarom willen we weten wat u belangrijk vindt bij de overstap naar aardgasvrij wonen en werken. Met een vragenlijst halen we op hoe u denkt over energie besparen en de overstap naar aardgasvrij.

Lees verder

Goede Doelen Week Best 26 september t/m 2 oktober 2021

20 juli 2021

Van 26 september t/m 2 oktober 2021 wordt de eerste Goede Doelen Week collecte gehouden. Vanuit de gedachte 'samen loont' gaan de fondsen hun krachten bundelen. Voor de organisaties die meedoen komt er één collectant bij u aan de deur die voor alle aangesloten doelen samen collecteert.

Lees verder

Geen plastic in etensrestenemmer

13 juli 2021

Helaas vinden we te vaak gewone plastic zakjes in de emmer voor etensresten. Hierdoor kunnen we de etensresten niet meer composteren en vergisten voor o.a. bio-energie. Wilt u graag een zakje om de etensresten doen, gebruik dan een composteerbaar zakje.

Lees verder

Jaarlijks tevredenheidsonderzoek onder jeugdhulpcliënten

12 juli 2021

De gemeente is sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk voor de Jeugdwet. Door jaarlijks een cliënttevredenheidsonderzoek te doen kunnen we zien of in Best sommige zaken (extra) aandacht nodig hebben.

Lees verder

Denkt u mee over een gezond en vitaal Best?

6 juli 2021

Inwoners, professionals en de gemeente Best sluiten samen een Gezondheidsakkoord. Op dinsdag 20 juli, 14.30 - 17.00 uur komen we voor het eerst in Best bij elkaar en we hopen dat u daar bij bent.

Lees verder

Sportlaan voor sporters

6 juli 2021

Het parkeerterrein bij de Sportlaan is voor sporters, maar heeft al langere tijd meer gasten: een groep jongeren. De jongeren overtreden regelmatig de wet. Politie en BOA’s controleren daarom steeds vaker op de Sportlaan.

Lees verder

Deelnemers cursus Politiek Actief maken kennis met elkaar

6 juli 2021

Na vijf digitale bijeenkomsten van de cursus Politiek Actief heeft een deel van de deelnemers elkaar op woensdag 30 juni live ontmoet. Zij gingen met elkaar en met vertegenwoordigers van de fracties van de gemeenteraad in gesprek.

Lees verder

Geen precariobelasting voor (winterproof) terrassen

6 juli 2021

De raad heeft besloten om horecaondernemers over 2020 geen precariobelasting te heffen voor terrassen en voor tenten/overkappingen die geplaatst zijn volgens de ‘Regeling winterproof gebruik terrassen’.

Lees verder

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS