Lees pagina voor

Joe Mann Natuurtheater

Het Joe Mann Natuurtheater is een openluchttheater in Best. Het is geschikt voor kindervoorstellingen, theater, muziek en dans. U kunt het theater huren als u zelf een voorstelling of activiteit wilt organiseren.

Huuraanvraag

Hoe huur ik het Joe Mann Natuurtheater?

Klik hierboven op de knop ‘huuraanvraag’ en stuur een e-mail. Vermeld in de e-mail:

Wat zijn de huurvoorwaarden van het Joe Mann Natuurtheater?

Wanneer hoor ik of mijn aanvraag is goedgekeurd?

U krijgt binnen 2 werkdagen een e-mail waarin staat vermeld of uw aanvraag is goedgekeurd. Bij afwijzing krijgt u andere dataopties via de e-mail toegestuurd waarop het theater wel vrij is.

Hoe krijg ik toegang tot het Joe Mann Theater?

Om toegang te krijgen tot het Joe Mann Natuurtheater haalt u na goedkeuring de sleutel op bij de receptie sporthal Naestenbest aan de Pr. Beatrixlaan 27, 5684 GJ te Best. Het ophalen van de sleutel is mogelijk van:

Let op: op vrijdag in de schoolvakanties kunt u van 08.00 tot 19.00 uur de sleutel ophalen bij sporthal Naestenbest.

De datum en tijd waarop u de sleutel ophaalt en weer inlevert moet u van te voren afspreken met sporthal Naestenbest via de e-mail of telefoonnummer 0499-373368. De volgende dag levert u de sleutel op dezelfde plek weer in.

Kosten

Per dag € 181,50

Betaling: Bij aanvang met pin. Vanaf 5 reserveringen kunt u ook via factuur betalen.

Vragen over uw aanvraag?

Stuur een e-mail of neem van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur telefonisch contact op met de gemeente via 14 0499.

In geval van een serieuze verstoring kunt u na bovenstaande dagen en tijden contact opnemen met de politie Best via 0900-8844. Is er iets kapot of klopt er iets niet op het terrein? Dan kunt u een fixi-melding (Deze link gaat naar een externe website) doen.

Bij acute calamiteiten belt u direct met de hulpdiensten.