Tuurlijk

Sport, kunst en cultuur brengt mensen in beweging én verbindt: Tuurlijk is het sport- en cultuurteam voor álle Bestenaren. Tuurlijk is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Best, het Heerbeeck College en Best Onderwijs.

Wat doet Tuurlijk?

Tuurlijk bestaat uit een team van sport- en cultuurcoaches. Zij zijn het aanspreekpunt voor sport en cultuur voor alle Bestenaren. Zij werken o.a. samen met verenigingen, culturele aanbieders, scholen en het jongerencentrum om diverse activiteiten neer te zetten voor jong en oud.

Wat is onze missie?

Van jongs af aan betrokken raken bij sport en cultuur: onze sport- en cultuuractiviteiten zijn voor iedereen toegankelijk. We bieden onze activiteiten op een laagdrempelige manier aan. En we zorgen dat iedereen zich prettig voelt bij het deelnemen aan de activiteiten.

Wie zit er in het team?

Sportcoach Erik Faes

erik@tuurlijkbest.nl

Sportcoach Jean Relou

jean@tuurlijkbest.nl

Sportcoach Nienke van de Camp

nienke@tuurlijkbest.nl

Cultuurcoach Madelène Veráa

Madelène Veráa voor een spandoek met de tekst Tuurlijk doe je mee

Cultuurcoach Goedele Wellens

g.wellens@gembest.nl

Goedele Wellens voor een spandoek met de tekst Tuurlijk doe je mee

Activiteitenprogramma 2023-2024

Aan de hand van een aantal doelen ontwikkelden wij verschillende activiteiten. Soms zijn deze activiteiten nog in ontwikkeling. We werken op dit moment hard aan het activiteitenprogramma voor het nieuwe (school)jaar 2023-2024. Kijk op onze website om te zien waar de coaches op dit moment mee bezig zijn.

Doe je mee? Tuurlijk doe je mee! 

Voor meer informatie over Tuurlijk kunt u terecht bij 1 van de coaches van het team. Deze kun je vinden onder het kopje 'Wie zit er in het team?'

Houd onze facebook- en instagram-pagina in de gaten voor al onze activiteiten!

Contact

Heb je een vraag of een idee? Laat het ons weten!

Voor meer informatie over Tuurlijk kunt u terecht bij 1 van de coaches van het team. Deze kun je vinden onder het kopje 'Wie zit er in het team?'

Houd onze Facebook- en instagram-pagina in de gaten voor al onze activiteiten!