Persoonlijke lening

Heeft u een laag inkomen en tijdelijk extra geld nodig? Dan kunt u een persoonlijke lening afsluiten.

U maakt zelf afspraken met de Kredietbank Nederland over het bedrag dat u kunt lenen, de looptijd van de lening en de aflossing. Indien u een aanvraag doet voor een lening omdat u schulden wilt herfinancieren, kan een doorverwijzing plaatsvinden naar Lumens in Bestwijzer. Kijk voor meer informatie over een persoonlijke lening op de website van de Kredietbank Nederland.

Voor wie?

U kunt een lening aanvragen als u in Best woont, meerderjarig bent en tot de doelgroep behoort. U behoort tot de doelgroep als u:

  • Een gezamenlijk inkomen/uitkering heeft van maximaal 130% van het bruto minimuminkomen.
  • Vanwege een kredietverleden (negatieve codering) geregistreerd staat bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).
  • Wanneer u aantoonbaar geen lening kunt krijgen bij een commerciële bank.
  • Op grond van leeftijd geen krediet kan krijgen (65 jaar en ouder).

Lenen kost geld

Denk eraan dat een lening altijd geld kost. U moet namelijk niet alleen het geleende bedrag aflossen, maar ook rente betalen over dat bedrag. De maximale looptijd van een lening is 36 maanden. Voor meer informatie over een persoonlijke lening kunt u terecht bij Bestwijzer, Nazarethstraat 173 in Best Tel. (0499) 770 100: info@bestwijzer.nl.

Veilig e-mailen

Om veilig vertrouwelijke informatie of grote bestanden te kunnen delen, gebruiken we Cryptshare. Wilt u vertrouwelijke informatie of grote bestanden met ons delen? Maak dan gebruik van https://bestand.gemeentebest.nl.