Openluchtzwembad De Dolfijn open vanaf 20 april

Dinsdag 26 maart 2024

Over een kleine maand is het weer zover: dan opent Openluchtzwembad De Dolfijn haar deuren! Vanaf zaterdag 20 april tot en met zondag 1 september 2024 kunt u het zwembad bezoeken. Het zwembad is open van 10.00-17.00 uur. Voor de toegang tot het zwembad werken wij vanaf dit seizoen met persoonsgebonden zwempassen.

U kunt uw abonnement online afsluiten

Vanaf 3 april kunt u online een abonnement afsluiten voor uzelf of voor het hele gezin. Ook kunt u online losse dagkaartjes kopen op uw zwempas of als losse QR-code. Deze QR-code kunt u bij de ingang van het zwembad tonen op uw telefoon of geprint op papier. U kunt nog steeds toegangskaartjes aan de kassa kopen, maar u kunt alleen betalen via PIN of iDEAL. De oude 10-badenkaarten (scheurkaarten) zijn alleen dit jaar nog geldig. Zorg dus dat u deze dit seizoen nog opmaakt!

Bekijk alle praktische informatie en abonnementsprijzen. Op deze webpagina kunt u gemakkelijk uw zwemzaken of die van uw gezin regelen.

Uw pas ophalen

Vanaf 15 t/m 19 april kunt u uw pas op vertoon van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) afhalen bij Sportaccommodatie Naestenbest (Prinses Beatrixlaan 27, tussen 10.00-19.00 uur). Vanaf 20 april kunt u uw pas ophalen bij uw eerste bezoek aan Openluchtzwembad De Dolfijn. Het verwerken van uw abonnementsaanvraag duurt 2 werkdagen. U vindt het zwembad op sportpark Leemkuilen, Sportlaan 7, aan de zuidkant van Best.

Nieuwe toegangspoort

Voor de veiligheid van onze bezoekers hebben wij de toegangspoort aangepast. Vanaf dit zwemseizoen gaat u door het aanbieden van uw pas bij de draaideur naar binnen.

Vindt u het online bestellen van de zwempas moeilijk?

Neem dan contact op met ons infopunt in Bestwijzer (geopend maandag t/m vrijdag 8.30-12.30 uur.) Zij helpen u graag verder. Bestwijzer: Zonnewende 173, telefoonnummer: (0499) 77 01 10, e-mail: infopuntbest@levgroep.nl.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS