Kosteloos duurzaam advies op maat

Dinsdag 24 oktober 2023

De gemeente Best organiseert samen met Winst uit je woning een aantrekkelijke inkoopactie om uw woning te verduurzamen. U bespaart tegelijkertijd op energie én uw energierekening. Het gaat om een inkoopactie voor zonnepanelen en warmtepompen.

Waarom deze actie?

We werken samen met Winst uit je woning zodat u eenvoudiger zonne-energie kunt opwekken en kunt ontdekken of een (hybride) warmtepomp geschikt is voor uw woning. Wilt u uw woning verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen of op moet letten? Meld u dan gratis en vrijblijvend aan voor de inkoopactie.

Meedoen werkt zo

  • Ga naar de Winst uit je woning-website. Bekijk de informatie en meld u aan. Dit kan t/m 31 december 2023.
  • U ontvangt advies en offertes op maat per e-mail. Vooraf is vaak een huisbezoek of digitale controleafspraak nodig.
  • Hierna ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Bent u het eens met de offerte? Dan plant u samen met de gekozen uitvoerder een datum voor de klus.
  • Winst uit je woning helpt u met de mogelijke subsidieaanvraag. Zonder kosten.

Kom ook naar de online informatieavond

Wilt u meer weten? Op dinsdag 7 november om 19.30 uur organiseert Winst uit je woning een online informatieavond voor de gemeente Best. Daar komt u alles te weten over de inkoopactie, energiebesparingsmaatregelen, subsidies en financieringen. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Meld u hier aan.

Beschermd dorpsgezicht

Als u woont in een huis dat is aangemerkt als beschermd dorpsgezicht kunnen er aanvullende regels gelden voor het plaatsen van zonnepanelen en/of een warmtepomp. Controleer of u een vergunning nodig heeft. Hier kunt u na het beantwoorden van enkele vragen nagaan of u voor het installeren van de aangeboden maatregelen een vergunning nodig heeft.

Heeft u vragen?

Bel dan tussen 8.30-1730 met Winst uit je woning via (023) 583 69 36 of mail naar info@winstuitjewoning.nl. Zij denken graag met u mee!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS