Afsluiting gedeelte Prinses Beatrixlaan

Dinsdag 29 augustus 2023

De Prinses Beatrixlaan in Best is van 30 augustus t/m 13 oktober afgesloten tussen de Willem de Zwijgerweg en de Prinses Beatrixlaan nummer 9. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Willem de Zwijgerweg en de Koningin Julianaweg.

De hulpdiensten hebben doorgang als er calamiteiten zijn binnen de hierboven genoemde periode. Doorgang is mogelijk tot 20 september en alleen via de zuidzijde van de Prinses Beatrixlaan of via de Johan Brouwerstraat. Vanaf 21 september vinden er rioleringswerkzaamheden plaats en is er geen doorgang. In geval van calamiteiten zijn hierdoor de 4 woningen, die binnen het hierboven genoemde werkgebied liggen, alleen te voet bereikbaar. Lees meer informatie over wegwerkzaamheden in Best.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS