Subsidieregeling compensatie kosten lokale maatschappelijke organisaties

Dinsdag 4 juli 2023

Dit is een subsidie voor het compenseren van de stijgende (energie-)kosten van maatschappelijke organisaties zoals sportverenigingen en andere vrijwilligersverenigingen.

Waarom een subsidie voor maatschappelijke organisaties?

In 2023 stegen de energiekosten en andere kosten behoorlijk. Dit kan financiële gevolgen hebben voor maatschappelijke organisaties in Best. Maatschappelijke organisaties zijn voornamelijk vrijwilligersverenigingen zoals een sportvereniging of een muziekvereniging.
Deze financiële gevolgen kunnen ervoor zorgen dat de maatschappelijke organisaties minder activiteiten voor hun leden kunnen aanbieden.

Activiteiten moeten blijven!

We vinden het belangrijk om het aanbod van activiteiten voor de inwoners van Best zoveel mogelijk in stand te houden. Daarom bieden we maatschappelijke organisaties de mogelijkheid om een aanvraag te doen voor gedeeltelijke ondersteuning voor deze gestegen kosten. Deze ondersteuning is in de vorm van een subsidie.

Meer weten of subsidie aanvragen?

Deze subsidie kunt u tot 1 maart 2024 aanvragen via de gemeentelijke website. De subsidie heeft betrekking op het volledige jaar 2023.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS