Landschapsfonds Het Groene Woud

Woensdag 19 april 2023

Steeds meer mensen genieten van de natuur, het landschap en het cultuurhistorisch erfgoed in Het Groene Woud, het prachtige gebied tussen ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Steeds vaker ook nemen mensen zelf initiatief om via allerlei activiteiten en projecten de natuur, het landschap en het cultuurhistorisch erfgoed in hun eigen omgeving te behouden of te versterken. Stichting Landschap Het Groene Woud ondersteunt zulke initiatieven van harte! Eén van de manieren is via het Landschapsfonds.

Hoe werkt het?

Wilt u een concreet initiatief uitvoeren, gericht op behoud of versterking van natuur, landschap of erfgoed? Het indienen van een aanvraag hiervoor doet u via landschapsfonds@hetgroenewoud.com. Een aanvraag bestaat uit een beknopte projectbeschrijving, een begroting en een dekkingsplan. Oftewel: wat gaat u doen? (met wie, waar, wanneer, waarom en hoe), wat kost het en wie betaalt het? Lees meer informatie en vul het aanvraagformulier in.

Voor wie?

Iedereen die Vriend van Het Groene Woud is, kan een aanvraag indienen. Meer informatie hierover leest u hier. Daar staat ook hoe u zich makkelijk en snel kunt aanmelden als Vriend van Het Groene Woud.

Meer informatie?

Op de genoemde websites vindt u alle benodigde informatie. Heeft u toch nog vragen? Laat het dan weten via info@hetgroenewoud.com. Of neem contact op met Johan van Cuyck van Stichting Landschap Het Groene Woud via 06-18303473.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS