Opbrengst werksessie stationsomgeving

Dinsdag 21 februari 2023

Op 7 februari vond de werksessie voor de stationsomgeving plaats. De inbreng kwam van verschillende betrokkenen. Veel inwoners dachten mee over dit gebied. Daarnaast waren er enkele jongeren aanwezig om mee te praten over de woningbouwopgave in dit gebied. Samen met het stedenbouwkundig bureau De Zwarte Hond werd er geschetst. De thema’s waren onder andere verkeer, parkeren, openbaar vervoer, groen, ontspanning en cultuur. Maar zeker ook veiligheid en wonen waren belangrijke onderwerpen.

Benieuwd wat er allemaal is opgehaald?

Bekijk de resultaten in het logboek.

Hoe nu verder?

De Zwarte Hond gaat alle inbreng verzamelen en maakt een aantal varianten/schetsen van de stationsomgeving. We organiseren in mei/juni weer een bijeenkomst om deze varianten met u te bespreken. Houd Groeiend Best, facebookpagina van de gemeente Best en de pagina over de stationsomgeving op PleinBest.nl in de gaten voor meer informatie.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS