Hulp gevraagd bij inrichting opvanglocatie Oekraïners

Vrijdag 27 januari 2023

Op dit moment maken wij de voormalige Wilhelminaschool aan de Koningin Emmalaan gebruiksklaar voor de opvang van Oekraïners. In de week van 13 t/m 17 februari zoeken wij nog een aantal vrijwilligers voor het in elkaar zetten van meubels.

Handig en beschikbaar?

Bent u handig en wilt u graag een handje helpen? Laat ons dan via oekraine@gembest.nl weten welke middagen en/of avonden u in de week van 13 t/m 17 februari beschikbaar bent. De meubels op de locatie komen als bouwpakketten aan en moeten binnen een week allemaal in elkaar gezet worden. Als niet alle meubels op tijd binnen zijn, dan hebben we ook vrijwilligers nodig in de week van 20 februari. Wilt u in de mail erbij zetten of u dan eventueel ook nog beschikbaar bent op een middag of avond?

Natuurlijk zijn de vrijwillige collega’s van de gemeente Best ook aanwezig. En helpen de Oekraïners van de bestaande locatie de Schakel mee. Samen komen we verder!

Openingsdatum nieuwe opvanglocatie

Als de verbouwing voorspoedig verloopt dan nodigen wij eind februari de omwonenden uit voor een bezoek aan de voormalige Wilhelminaschool. Rondom deze periode verwachten wij ook de eerste Oekraïners.

Meer informatie

Op onze pagina over Oekraïne leest u alles over de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS