Nieuwe fietsenstallingen bij het station

Dinsdag 26 juli 2022

U hebt het misschien al gezien: de fietsenstallingen bij het station zijn vernieuwd. Bezoekt u het centrum of gaat u met de trein? U kunt 24 uur per dag gratis uw fiets stallen in de overdekte fietsenstalling. Doordeweeks houdt de beheerder een oogje in het zeil, op maandag t/m donderdag van 6.00-20.15 uur en op vrijdag iets later tot 21.45 uur.

In de overdekte stalling zijn een aantal delen vernieuwd. Deze zijn makkelijker te gebruiken én zorgen voor meer plek binnen. Wilt u toch liever buiten uw fiets zetten? Gebruik dan de nieuwe fietsenrekken op het tunneldek. Zo helpt u mee om het station opgeruimd en toegankelijk te houden. Binnenkort verwijderen we de fietsen die tegen het stationsgebouw en buiten de rekken staan.

Werkzaamheden aan het spoor rondom Best

Van 9 tot 26 augustus 2022 rijden er geen treinen op het traject tussen Boxtel en Eindhoven Centraal. Dit komt door werkzaamheden aan het spoor. Voor de treinreizigers vanuit en naar Best wordt vervangend busvervoer ingezet. Houd rekening met 30 minuten extra reistijd. Gebruik vanaf 10 dagen voor vertrek de NS-reisplanner voor het meest actuele advies.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS