Twee begeleiders voor de jeugdraad gezocht

Woensdag 1 juni 2022

Lijkt het u leuk om vanaf de start van het schooljaar 2022-2023 de leden van de jeugdraad bij hun werk te ondersteunen of kent u iemand die dat perfect zou kunnen doen?

De taken van de begeleider

Bent of kent u die enthousiasteling die de kinderen (leeftijd 10-12 jaar) van de jeugdraad de komende schooljaren helpt om mooie dingen te doen voor de kinderen van Best? In de jeugdraad werken de kinderen in werkgroepjes aan hun plannen. Samen met de andere begeleiders helpt u deze werkgroepjes om de plannen tot uitvoering te brengen. Lees meer over de rol van begeleider (PDF, 129.1 kB).

Aanmelden als begeleider

U begeleidt en stimuleert de jeugdraadsleden bij het uitwerken van hun ideeën, voorstellen en plannen en u bent een vraagbaak voor de leden, hun leerkrachten en ouders. Lijkt u dit heel leuk om te doen? Stuur dan snel een e-mail om je aan te melden.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS