Goede Doelen Week Best 20 juni t/m 25 juni 2022

Dinsdag 24 mei 2022

Na de eerste succesvol georganiseerde Goede Doelen Week Best zijn de voorbereidingen voor de tweede editie in volle gang. Vanuit de gedachte 'samen loont' bundelen de fondsen hun krachten. Goed nieuws voor u, want er komt voor de organisaties die meedoen nog maar één collectant bij u aan de deur die voor alle aangesloten doelen samen collecteert.

Hoe werkt de collecte?

450 collectebussen staan klaar en 450 collectanten bereiden zich voor op deze 2e editie van de Goede Doelen Week Best. In de week van maandag 13 t/m zaterdag 18 juni 2022 komt de collectant bij u aan de deur. De collectant geeft uitleg en overhandigt het invulformulier. In de week daarna, van maandag 20 juni t/m zaterdag 25 juni 2022, komt de collectant nog een keer om de retourenvelop op te halen. Eind juli is de totaalopbrengst bekend. Houd hiervoor Groeiend Best in de gaten! Bekijk de website van de Goede Doelen Week Best voor meer informatie.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS