Keurmerk Veilig Ondernemen, doet u mee?

Dinsdag 26 april 2022

Bedrijventerrein ’t Zand is het eerste bedrijventerrein waar wij aan de slag gaan om het Keurmerk Veilig Ondernemen te verkrijgen. We willen overlast en criminaliteit aanpakken op onze bedrijventerreinen, met de thema’s: schoon, heel en veilig! Uiteindelijk willen we in Best alle 3 de bedrijventerreinen veiliger maken.

Wij doen nu een oproep aan de ondernemers van bedrijventerrein ’t Zand. Wilt u ook veilig ondernemen op het bedrijventerrein? Daar kunnen wij samen voor zorgen. Bekijk de video hieronder voor meer informatie of meld je aan via veiligheid@gembest.nl. Best onderneemt veilig!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS