Uiterlijk 1 april vergunning aanvragen voor evenementen tijdens feestdagen

Vrijdag 25 maart 2022

Wilt u dit jaar een evenement organiseren op Koningsnacht (26 april), Koningsdag (27 april) Dodenherdenking (4 mei) of Bevrijdingsdag (5 mei)? U kunt tot en met 1 april een vergunning aanvragen voor een evenement op één van deze feestdagen.

Door de versoepeling van de coronamaatregelen is er weer veel mogelijk. Zoals een evenement organiseren tijdens de landelijke feestdagen in april en mei. Normaal gesproken zou het nu te laat zijn om daar een evenementenvergunning aan te vragen. Dit jaar maken we voor één keer een uitzondering voor evenementen van categorie A. Dit zijn evenementen met een laag risico en een beperkte impact op de omgeving.

Ga voor het aanvragen en meer informatie naar de pagina Evenement organiseren. Soms is een vergunning niet nodig en hoeft u het evenement alleen te melden. Het melden van een vergunningsvrij evenement kan tot maximaal 2 weken van tevoren.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS