Zorgen over geld? Wij helpen u!

Dinsdag 15 maart 2022

Steeds meer mensen zoeken hulp bij geldzorgen. In Nederland heeft 1 op de 5 mensen moeite om iedere maand de rekeningen te betalen. De gemeente Best is sinds 1 maart 2022 een samenwerking aangegaan met de Nederlandse Schuldhulproute.

Waarvoor kunt u terecht bij Geldfit

Onze inwoners kunnen via de website van Geldfit zelf een anonieme test doen. Geldfit.nl helpt onze inwoners om financieel fit te worden of te blijven. Met het invullen van een test weet u binnen twee minuten wat u zelf kunt doen. U ontvangt tips en krijgt een overzicht waar u terecht kunt voor hulp. Deze gegevens blijven geheel anoniem.

Hebt u liever iemand die persoonlijk vanuit Geldfit met u meedenkt? Bel dan 0800-8115 (gratis) voor hulp bij geldzorgen.

U kunt ook terecht bij Bestwijzer

Via Lumens schuldhulpverlening in Bestwijzer kan iedere inwoner van Best professionele hulp krijgen bij schulden of bij dreigende schulden. Bestwijzer is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur. U kunt tijdens de openingstijden altijd binnenlopen voor informatie en advies.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS