Jolie Hasselman benoemd tot gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Best

Woensdag 22 december 2021

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Best heeft Jolie Hasselman benoemd als nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur. Zij begint op 1 maart 2022 in Best.

Loopbaan

Jolie Hasselman begon haar carrière bij de politie en ontwikkelde zich vervolgens op het gebied van Personeel en Organisatie, waarin ze is afgestudeerd. Zij heeft diverse leidinggevende functies volbracht. Momenteel is ze gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Goirle.

Burgemeester Hans Ubachs: "ik verheug mij op de komst van Jolie. Met haar daadkracht en verbindende kwaliteiten is zij een prima toevoeging voor onze organisatie. Daarnaast hebben wij het vertrouwen dat zij onze organisatie op een inspirerende wijze meeneemt in ontwikkelingen. Het college kijkt uit naar een prettige samenwerking!"

Proces

Met de komst van Jolie Hasselman is de functie gemeentesecretaris/algemeen directeur weer ingevuld met vaste formatie. Op dit moment is Nicole van Hooy nog interim gemeentesecretaris/algemeen directeur. In totaal solliciteerden 30 mensen voor de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Best.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS