Themasessie transformatie stationsgebied

Dinsdag 14 december 2021

Het stationsgebied is één van de belangrijkste ontwikkelgebieden in Best. Het gebied ondergaat in de toekomst een transformatie. Er is veel behoefte aan nieuwe woningen en er moeten oplossingen komen voor het parkeren van auto’s en fietsen. Daarbij hebben we ambities om het gebied met de omliggende wijken te verbinden. Er zijn ook plannen voor een vervoersknooppunt en het veranderen van het tunneldek in een groene stadsader.

Op 7 maart 2022 besluit de raad over een raadsvoorstel over de uitgangspunten voor de transformatie van het stationsgebied. Ter voorbereiding hierop vindt op 20 december een informatieve sessie plaats. Om de uitgangspunten te kunnen vaststellen, maken we namelijk gebruik van ‘parametrisch ontwerpen’. Tijdens de sessie leggen we uit wat dat is en hoe we het inzetten voor het stationsgebied in Best. Vanwege de coronamaatregelen kunt u de sessie live thuis meekijken of op een later moment terugkijken. Meer weten? Ga dan naar best.notubiz.nl en klik op 20 december.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS